Over Kortingisleuk.nl

Wat ooit begon als een kleine start-up die zich voornamelijk richtte op kortingsbonnen, is Kortingisleuk.nl nu uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van geldterugacties binnen Nederland! Zo willen wij Nederland kennis laten maken met een groot scala aan leuke en interessante producten. Want je koopt toch ook nooit een jurk zonder dat je hem eerst past?!

 

Hoe kan ik deelnemen aan een geldterugactie?

1.    Kijk op www.kortingisleuk.nl/geld-terug-acties en kijk welke producten jij graag gratis of met korting wilt proberen.
2.    Koop de actieproducten die jij graag wilt proberen en bewaar de kassabon.
3.    Vul jouw gegevens in op de actiewebsite en upload jouw kassabon.
4.    Binnen 4-7 werkdagen staat het geld weer terug op jouw rekening!

 

Wat wij nog meer doen:

1.    Het maken, inzetten en verspreiden van kortingscoupons (zowel online als offline).
2.    Het organiseren van win- en spaaracties.
3.    Tailormade geldterugacties voor verschillende supermarkten (zoals Gratis bij DEEN en Gratis bij Jan Linders).

4.    Het verzamelen van de coolste dagdeals.

 


Vragen of opmerkingen?

Wij doen ons uiterste best om het aanbod en onze service zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan kan je ons altijd een mailtje sturen via klantenservice@kortingisleuk.nl. We vinden het altijd leuk om van je te horen!

 


Voorbeeld van onze activiteiten

Geldterugacties
Dit zijn acties waarbij de consument geld terug gestort krijgt bij deelname. De consument koopt in dit geval een product in de winkel en bewaart de kassabon. We heeft een techniek ontwikkeld om de kassabonnen te interpreteren en analyseren. Indien de kassabon aan de eisen voldoet (uitsluiten van fraude), verzorgen wij binnen enkele dagen de uitbetaling. Klik hieronder voor een voorbeeld van een geldterugactie:

                   


Check & Win-acties: Iedereen kent de acties waarbij je kans maakt op geweldige prijzen. Kortingisleuk.nl verzorgt voor grote A-merkfabrikanten en retailers Check & Win-acties waarbij consumenten een code invullen op de actiepagina om te kijken of ze een leuke prijs hebben gewonnen. Dergelijke acties worden vaak ondersteund door landelijke marketing campagnes en onpack promotie. Een goed voorbeeld van een succesvolle Check & Win-actie kun je vinden door op onderstaande afbeelding te klikken.